1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Kurban Bayramınız kutlu olsun.

 

Uyandırma Projesi 28/12/2009 tarihinde www.uyandirmaprojesi.com adresinde,”Hit-Set” İbrahim DAĞ kuruculuğu ve yöneticiliğind...
The Arrivals (Gelenler) Türkçe altyazı

The Arrivals (Gelenler) Türkçe altyazı

 

Uyandirma projesi, Noreaga yapim ve Archernahr film ortak yapimidir.. www.wakeupproject.com sitesinden orijinal olarak alinan bu goruntuler size Turkce altyazili olarak sunulmaktadir.. “The Arrivals” (gelenler) ev yapimi bir uretim olarak ise basladi ve ortalama 200.000 izleyic...

The Arrivals (Gelenler) Orjinal

The Arrivals (Gelenler) Orjinal

 

It is not really a company but rather a website founded by brother Noreaga and brother Achernahr to provide information about the world we live in and to expose the pans of Satan and the the New World Order. “The Wake Up Project is a website & a movement, created to give ea...

Tv-Net Gizli Dosyalar Prg. özeti

 

UyandırmaProjesi .Com

2 Kişi Tarafından yönetilmiştir.

Previous
Next
  • THE HALK - Giriş
  • Kurban Bayramınız kutlu olsun.
  • The Arrivals (Gelenler) Türkçe altyazı
  • The Arrivals (Gelenler) Orjinal
  • Tv-Net Gizli Dosyalar Prg. özeti

Windows 8

User Rating:  / 2
PoorBest 

Değerli üyelerimiz.

 

Yeni satışı yapılan Windows 8 işletim sistemli ürünler ile ilgili gelen ve sizlere faydalı olacağını düşündüğümüz bilgileri ekte soru - cevap şeklinde incelemelerinize sunulmuştur. İlerleyen süreçte gelen talepler doğrultusundaki soru ve cevapları güncelleyerek sizler ile tekrar paylaşıyor olacağız.

 

 

Soru : 01 -
Windows 8 işletim sisteminde etkinleştirme nasıl yapabilirim?
Cevap :
İnternet bağlantısı yapıldığında işletim sistemi otomatik olarak etkinleştirilecektir. ”Ürün anahtarı giriniz” hatası veren ürünler için Casper Müşteri Hizmetleri ile 216 5286565 nolu telefon üzerinden irtibata geçiniz.
Soru : 02 -
Windows8 işletim sistemi olan ürüne win7 işletim sistemi kurmak istiyorum fakat Pc’nin ne bios boot menüsünde ne de quick boot da dvd sürücü görülememektedir. Ne yapılabilirim?
Cevap :
* F2 ile biosa girilir * Security sekmesinden >Secure boot management’a girilir * Secure boot=Disabled Default Key Provisioning=Disabled olarak seçilir * Clear Secure Boot Keys Seçilerek, keys enter ile devredışı bırakılır * Boot sekmesine gelip Launch CSM=Enabled olarak seçilir F10 yapıp çıkılır * Tekrar Biosa girildiğinde Optik sürücü görülecektir
Soru : 03 -
Windows 8 işletim sistemim çöktü ve elimdeki CD'den tekrar kurmak istiyorum fakat "Windows nereye yüklemek istiyorsun" seçeneğindeki 4 hdd bölümünden herhangi birini seçip ilerleyemiyorum. Ne yapabilirim?
Cevap :
Tüm partitionlar silinerek tek bir partiton şeklinde kurulum yapılabilir. Yada işletim sistemi yüklenmiş bölümü biçimlendirerek kurulumu tamamlayabilirsiniz
Soru : 04 -
Notebook ürün kutusundan Windows 8 CD’si çıkmamıştır. Ürünüme Windows 8 nasıl kurabilirim?
Cevap :
Ürünün Recovery özelliğini kullanarak Windows 8 işletim sistemini kurabilirsiniz
Soru : 05 -
Windows 8 lisanslı ürünümün üzerinde işletim sistemi etiketi (COA) bulunmaması normal mi?
Cevap :
Microsoft Windows 8 işletim sisteminde lisans etiketini (COA) kaldırmıştır. Windows 8 lisansınız sanal olarak anakart üzerindeki Biosa yazılmıştır
Soru : 06 -
Windows 8 yüklü ürünüme farklı sürümde bir windows yükleyebilirmiyim? Yükleme yapıldıktan sonra tekrar Windows 8 geçişte lisans numarasını nereden alacağız?
Cevap :
Windows 8 li bilgisayarlara başka bir sürüm yüklemek için bayinizden yükleme Cd'si satın alabilirsiniz. Downgrade (Sürüm düşürme) yapılırken lisans verilmiyor
Soru : 07 -
Ürünüm Windows 8'e girmiyor ve Recovery yapamıyorum ne yapabilirim?
Cevap :
Ürününüz Recovery (kurtarma) ekranına düşmüyor ve bios ekranında takılı kalıyor ise Harddisk ile ilgili problem yaşıyor olabilirsiniz
Soru : 08 -
Casper Nirvana H36 model ürünüme Windows 8 kurulumu yaptıktan sonra "Fn" kısayol tuşları çalışmıyor ne yapılabilirim?
Cevap :
Casper’in Windows 8 desteği olan ürünlerine; http://www.casper.com.tr/Casper-Model-Serisi_1_616 adresinden ulaşabilirsiniz. Buradaki modeller dışındaki ürünlere Windows 8 desteği bulunmamaktadır
Soru : 09 -
Windows 8 kurulu Casper bilgisayar aldım ve power tuşunun sağında bulunan dokunmatik panelim çalışmıyor ne yapabilirim?
Cevap :
Ürününüzün donanımı ile ilgili sorun olabilir. Ürünü Casper Merkez Servise gönderiniz
Soru : 10 -
Windows 8 kurulu ürünüme recovery işlemi yaparken bilgisayarım herhangi bir sebepten kapandı recovery işlemi kaldığı yerden devam edermi?
Cevap :
Recovery (Kurtarma) işlemi yapılırken ürünün şarja takılılı olması gerekir. Bu işlem yarıda kalırsa recovey işleminiz tamamlanamayabilir
SIKÇA SORULAN SORULAR
SIKÇA SORULAN SORULAR
Soru : 11 -
Windows 8 de recovery işlemi ortalama kaç dakika sürer?
Cevap :
Ortalama 25 dakikada recovery işlemi tamamlanır
Soru : 12 -
Casper Nirvana A15 model Casper notebooklarda multitouch özelliği sürücü desteğiyle kullanılabiliyor mu?
Cevap :
Evet Touchpad driverı yüklenerek destek sağlanabilir
Soru : 13 -
Windows 8 yüklü ürünüme dvd ile format atıldı recovery bölümü yok ne yapılabilirim?
Cevap :
Recovery bölümü silinmiş ise ürün Casper Merkez Servise gönderilmeli ve ücretli olarak recovery sistemi yüklenmelidir.
Soru : 14 -
Windows 8 de geri yükleme yapıldığında dil seçeneği çıkıyor mu?
Cevap :
Hayır
Soru : 15 -
İngilizce kurulan Windows 8 sisteminde sonradan dil değişimi yapılabiliyor mu?
Cevap :
Windows 8 Pro sürümü haricinde dil değişimi yapılamamaktadır
Soru : 16 -
Youtube da video izlerken ses donuyor mavi ekrana düşüyor ne yapabilirim?
Cevap :
Ürününüzde donanımsal bir problem olabilir
Soru : 16 -
Windows 8 kurdum ancak geç kapanıyor neden?
Cevap :
Windosw 8 update (güncelleme) işlemleri gerçekleşirken kapatma işlemi uzun sürebilir. Update işlemlerinden sonra da aynı sorun devam ediyorsa üründe donanım problemi olabilir
Soru : 17 -
Desktop ürünüme Windows 8 kurdum tv kartını tanımıyor ne yapabilirim?
Cevap :
TV kartın üretici firmasından driverları temin ederek yüklemelisiniz
Soru : 18 -
Desktop ürünümüne ekran kartı takmak ve ekran kartımı yükseltmek istiyorum ne yapabilirim?
Cevap :
Ekran kartınızın Bios Chipini Win8 uyumlu hale (Bios Update) getirmelisiniz. Bu işlem bittikten sonra ürününüze Win8 driver yüklemelisiniz
Soru : 19 -
Windows 8 "görüntü bozuk" hatası veriyor ne yapmalıyım?
Cevap :
Ekran kartınızın driveri güncellenmelidir. Sorun devam ediyorsa ekran kartınızın Win8 desteği olmayabilir
Soru : 20 -
Windows 8 pro aldım ve yükselttim. Sistem kuruldu ve ben de disk temizleme ile windows old klasörünü sildim sonra ürünü yeniden başlattığımda ''page fault in nonpaged area'' hatası vermeye başladı. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
Cevap :
Microsoft ile irtibata geçiniz
Soru : 21 -
Windows 8 kullanıyorum fakat mesajlaşma üzerinden görüntülü görüşme yapamıyorum "Uygun aygıt bulunamadı" hatası veriyor ne yapabilirim?
Cevap :
Ürününüze ait Webcam donanımının kurulu olduğundan emin olunuz
Soru : 22 -
Kullandığım ikinci bilgisayara aynı lisansla win 8 kurabilirmiyim?
Cevap :
Hayır
SIKÇA SORULAN SORULAR
Soru : 23 -
Windows 8 sürümlü üretilen makineme win7-Vista-xp kurulabilirmiyim? Sürücü desteği de varmıdır?
Cevap :
Kurulabilir fakat ürününüzün donanımının Win8 driver desteği olduğundan emin olunuz
Soru : 24 -
OEM Windows 8 CD ile kaç kez kurulum yapabilirim?
Cevap :
Ürününüzün donanımı değişmediği sürece istenildiği kadar kurulum yapılabilir
Soru : 25 -
Bilgisayarda anakart, ekran kartı yada farklı bir parça değişimi yapılınca Windows 8 kurulumu nasıl yapılır, yeni lisans mı girilmesi gerekiyor?
Cevap :
• Ürününüzde anakart değişir ise yeniden lisanslama yapılması gerekir, Windows 8 işletim sistemli bilgisayarların anakart değişimleri ve yeniden lisanslama işlemi Casper merkez servis tarafından yapılabilmektedir.Ürününüzü merkez servise gönderiniz.
• Ürününüzde ekran kartı değişirse değiştirmiş olduğunuz ekran kartının bios versiyonu Windows 8 i desteklemek zorundadır. Aksi halde değiştirmiş olduğunuz ekran kart sağlam olmasına rağmen görüntü alamazsınız.
Soru : 26 -
Windows 8 driverlara nereden ulaşabiliriz? Ürün içerisinde yedeği mevcut mu? Mevcutsa ürünün hangi bölümünde bulunuyor?
Cevap :
Ürün ile birlikte gönderilen CD den temin edilebilir
Soru : 27 -
Windows 8’de recovery nasıl yapılır?
Cevap :
Başlat menüsüne kurtarma yazılıp gelen menü seçeneklerinden yapılabilmektedir